036-8416194
chiangmaialmere@gmail.com
Toon openingstijden
Chiangmai2go
Thorstraat 1
1363WM Almere-Poort

Ons Thaise afhaalrestaurant Chiang Mai 2Go opende in november 2012 haar deuren in de splinternieuwe Almeerse wijk Almere-Poort.

De naam “Chiang Mai” refereert aan de stad en provincie in Noord-Thailand waar de eigenaresse Mevrouw Pon is geboren. De streek is beroemd om zijn exquise Thaise keuken en Mevrouw Pon heeft de kooktechnieken en keukengeheimen uit haar land meegenomen toen zij indertijd naar Nederland verhuisde.

Al meer dan twee decennia runde Mevrouw Pon in de Hilversumse Havenstraat het in 1993 opgerichte uiterst succesvolle Thais Eethuis Chiang Mai. Dat restaurant wordt alom geroemd vanwege de kwaliteit en authentieke smaak van de door de ervaren Mevrouw Pon bereide gerechten.

En nu ook in Almere!

Onder de vaste gasten van de Hilversumse vestiging waren (en zijn) ook fijnproevers uit Almere die haar adviseerden om een vestiging of filiaal in Flevoland te starten.

Mevrouw Pon vond dat een goed idee en na een periode van voorbereiding en zoeken naar een geschikte locatie, was het in november 2012 dan eindelijk zover en opende Mevrouw Pon haar Thaise afhaalrestaurant Chiang Mai 2Go aan de Thorstraat 1 in de nog in volle ontwikkeling zijnde wijk Almere-Poort.

Kom eens langs om thuis van onze tongstrelende en authentieke Thaise gerechten te genieten. U kunt uw bestelling vooraf doorbellen zodat u niet hoeft te wachten. Er is voldoende parkeerruimte en buslijn nummer 4 stopt voor de deur.

Tot ziens!

Mocht u een keertje niet in de gelegenheid zijn om te koken, maar toch zin hebben in de Thaise keuken? Dan kunt u bij ons heerlijke gerechten direct opeten of afhalen. Er is genoeg keuze van onze menukaart, uw gerechten worden stevig en warm verpakt zodat u optimaal van uw maaltijd thuis kunt genieten! Voor nog meer gemak kunt u op onze website uw bestelling doorgeven, zodat u het op een afgesproken tijdstip af kunt halen.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice. Ons team van bezorgers staan zeven dagen per week voor u klaar om uw bestelling tot aan uw voordeur af te leveren. Zowel bij u thuis of op de zaak.

Waarom lange bezorgtijden?

Zoals eerder genoemd maken wij elk gerecht vers voor u klaar. Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten en om onze versheid te kunnen garanderen, zorgen wij ervoor niet teveel voorgesneden op voorraad te hebben. Als een ingrediënt op is, zullen wij op dat moment extra bij moeten snijden.

Nadat uw bestelling is bereid, wordt de bestelling ingepakt en direct weggebracht door onze bezorger.

Wij werken de bestellingen per stuk af. Dit houdt in dat bij drukte u langer moet wachten op uw bestelling. Wij vragen aan een ieder hiervoor begrip!

Uiteraard proberen wij de bestellingen zo te plannen, dat wij (maximaal) 2 bestellingen tegelijk weg kunnen brengen. Zo kunnen wij versheid garanderen en komt uw bestelling altijd warm aan.

Mocht een bestelling onverhoopt langer uitlopen dan gepland, dan stellen wij u hiervan tijdig op de hoogte.